Heb je vragen of wil je een rondleiding plannen? Bel 0631354735

Wat kost kinderopvang

Bekijk op deze pagina de tarieven voor kinderopvang bij Puur Natuur. Het is goed om te weten dat de maandelijkse opvangkosten exclusief de kinderopvangtoeslag zijn. De kosten in onderstaande tabel zijn inclusief luiers, luierdoekjes, eten, drinken en gezellige uitjes.

Wij lichten graag persoonlijk toe wat de opvangkosten voor jouw kind zijn.

Tarieven 2024

Opvang
Dagopvang

Uren per maand
42,5

Bruto uurtarief
10,65

Bruto maandtarief
452,60

Bovenstaande tarieven zijn geldig van 1 januari tot 31 december 2024. Het is goed om te weten dat de maandelijkse opvangkosten exclusief de kinderopvangtoeslag zijn.

De rijksnorm voor dagopvang is €10,25 per uur. Dit is het bedrag waarmee de kinderopvangtoeslag van de Dienst Toeslagen wordt berekend.

Hoeveel kinderopvangtoeslag je krijgt, verschilt per gezin. Het hangt af van de hoogte van je inkomen, het aantal uren dat je als ouder werkt, het aantal kinderen dat naar de opvang gaat en welk soort opvang je afneemt. 

Wij bieden standaard een 51-weken overeenkomst. Dagopvang neem je af in hele dagen (van 7.30 tot 17.30 uur). Een verlengde dagopvang is mogelijk in overleg (van 7.00 uur tot 18.00 uur).

Op de maandfactuur wordt het gemiddeld aantal uur per maand op jaarbasis in rekening gebracht. Zo betaal je elke maand hetzelfde bedrag.
– Voor de 51 weken overeenkomst geldt dat we het totaal aantal uren op jaarbasis delen door 12 maanden.

De kosten zijn inclusief luiers, luierdoekjes, eten, drinken en gezellige uitjes (m.u.v. flesvoeding en eventuele speciale maaltijden).