Heb je vragen of wil je een rondleiding plannen? Bel 0631354735

Ons verhaal

Bij Kinderdagverblijf Puur Natuur geloven we dat kindertijd magisch is en dat elk kind het recht heeft om te stralen in een omgeving vol liefde en geborgenheid. Onze passie is niet alleen gericht op het bieden van professionele opvang en zorg, maar op het creëren van een thuis weg van huis, waar kinderen groeien en zichzelf ontdekken te midden van een liefdevolle omgeving.

Ons kinderdagverblijf is doordrongen van passie voor dier & natuur. We streven ernaar om een groene omgeving te creëren waar nieuwsgierigheid wordt aangewakkerd, waar de verbeelding wordt gevoed en waar kinderen worden aangemoedigd om hun unieke talenten te ontwikkelen.

Bij Kinderdagverblijf Puur Natuur streven we ernaar om niet alleen de kinderen, maar ook de ouders te betrekken in deze reis. Open communicatie, transparantie en betrokkenheid vormen de pijlers van onze gemeenschap.

Het oprichtingsverhaal van dit kinderdagverblijf is er een van passie, toewijding en een diepgewortelde liefde voor dier & natuur. Het is een verhaal dat blijft groeien, net als de kinderen die er spelen.

Lindsey Schouren en Bob van der Linden

Onze baby & peuter groepen

Opvang
● Baby opvang voor kinderen van 0 tot 2 jaar
● Peuteropvang voor kinderen van 2 tot 4 jaar 

Beide groepsindelingen hebben een eigen karakter. Er zijn leeftijdsgerichte activiteiten en materialen. Het aanbod van spelmateriaal en ook de ruimte waarin de kinderen verblijven/spelen is op het ontwikkelingsniveau van elke leeftijdsgroep aangepast. We hebben specifieke kennis van de ontwikkeling van de kinderen in een bepaalde leeftijdscategorie. Op deze manier kunnen wij alle kinderen die aandacht geven die zij nodig hebben en creëren wij regelmaat en rust in alle groepen.