Selecteer een pagina

Over Puur Natuur


Met veel enthousiasme heb ik in 2018 mijn eerste kinderdagverblijf geopend, KDV De Sprookjesboom in Beegden. Met kinderdagverblijf Puur Natuur ga ik de volgende stap zetten naar mijn grootste passie: een kleinschalig kinderdagverblijf gericht op de natuur & dieren. Mijn drijfveer zijn de kinderen in al hun PUURheid van de beste opvang & zorg te voorzien om daarmee hun eerste levensjaren te vullen met liefde, warmte, geborgenheid en gezelligheid.

Kinderdagverblijf Puur Natuur is persoonlijk, kleinschalig en werkt met deskundige pedagogisch medewerkers die de liefde voor kinderen, dieren en natuur met mij delen.

Lindsey Schouren

Onze baby & peuter groepen

Opvang
● Baby opvang voor kinderen van 0 tot 2 jaar
● Peuteropvang voor kinderen van 2 tot 4 jaar 

Beide groepsindelingen hebben een eigen karakter. Er zijn leeftijdsgerichte activiteiten en materialen. Het aanbod van spelmateriaal en ook de ruimte waarin de kinderen verblijven/spelen is op het ontwikkelingsniveau van elke leeftijdsgroep aangepast. We hebben specifieke kennis van de ontwikkeling van de kinderen in een bepaalde leeftijdscategorie. Op deze manier kunnen wij alle kinderen die aandacht geven die zij nodig hebben en creëren wij regelmaat en rust in alle groepen.

 

Tarieven
De kosten bedragen € 9,50 per uur (tarief 2023; ieder jaar wordt de prijs geïndexeerd).

Wij bieden een 51-weken contract op jaarbasis waarbij we enkel hele dagen aanbieden. Een hele dag opvang wordt berekend op 10 uren, te weten van 7.30u tot 17:30u (vanaf 7.00u tot 18.00u is mogelijk in overleg).

Hele dagen opvang voor kinderen geeft meer rust op de groep en voor de kinderen zelf. Door onze kleinschaligheid en de vastigheid op de groep bieden wij geen flexibele opvang.

De kosten zijn inclusief luiers, luierdoekjes, eten, drinken en gezellige uitjes (m.u.v. flesvoeding en eventuele warme maaltijd).